Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Help ^^
Friday, 9 November 2012 ★ 23:52 │ (0) angels
Hai..

nak update sesuatu jap...
kesiannn kat adik angkat aku dua org nihh... kamil & Azim
diaorang nak makwe diaorang balik....alololo siannn....
nak tolong? heheh apa nak buat?

Masalah Kamil :

* dia nak amira kembali kpd dia mcm dulu ..
* dia nak tahu amira suke dia ke tak..

Apa dah jadi kat Kamil :

> dia risau gilaa...
> dia seboleh boleh suruh org pujuk amira..
> dia dah berserah & putus asa nampaknyaaa...

Masalah Azim :

* dia nak faten balik
* dia nak suruh org pujuk faten sambung balik ngan dia

Apa dah Jadi kat Azim :

* crazy... --'
* sygkan faten gilerrr
* tak putus asa lagii...

------------------------------------------------------------
nak tolong x.... bagi idea ehhh nanti... o.o
kayy byeee ~ wsalam...

Photobucket Miss Him
★ 22:41 │ (0) angels

Assalamualaikum...[for muslim]

hai!

baru buat blog.... asma' buatkan!pandai kan?
haha!sumenya asma buat tapi tulis nih tak laaa....
TERIMA KASIH ASMA'! YOU ARE THE BEST!
nak tahu tak kifah ngan ariff nih dapat baik semulaaaa <3
YEAY~ alhamdulillah,dia bagi hadiah and surat...

Sweet ayat dalam surat tu ... (cry) hadiah? ^.^ hehe secret !
Dia ngan kifah balekkkk~ tapi kitorang Susah nak berjumpa..
sabarjeee---hari jumaat smalam kifa jumpa dia kat kuarters tapi kejap..
ALOHHH..
i miss him....dh la cuti skolah amenda nak jumpa kan?
naseb je kalau terserempak ..

tapi takpe he always in my heart and mind insyallah.
okay-- tu jelahhh ade mase nati kifah update lagi ok?
last word assalamualaikum + bye ..




Photobucket I'm new ^^
★ 22:17 │ (0) angels
Assalamu'alaikum. I'm new here :D This blog was edited by Miss AppleFruity. Follow me!

Photobucket
|
Details of me
me me me me me me me me me me me me me me me

I am NurAkifah and this is my blog, it's mine. I'm a cheerful girl. I like to make people laugh. This was edited by my friend, Miss Apple :) Thanks for visiting my blog okay? don't forget to follow! ,i'm sorry for any mistake in my updates.. Let me see your smile? Okay Cute haha!smile always.. you got the beatiful smile !
Links and Credits
^^

Blogskin: nurul ain
Layout: (c) sweet.m!sery
Re-edited: nurul ain
Icons from: reviviscent
Resources: sea shells
My FACEBOOK: NurAkifah

Help ^^
Friday, 9 November 2012 ★ 23:52 │ (0) angels
Hai..

nak update sesuatu jap...
kesiannn kat adik angkat aku dua org nihh... kamil & Azim
diaorang nak makwe diaorang balik....alololo siannn....
nak tolong? heheh apa nak buat?

Masalah Kamil :

* dia nak amira kembali kpd dia mcm dulu ..
* dia nak tahu amira suke dia ke tak..

Apa dah jadi kat Kamil :

> dia risau gilaa...
> dia seboleh boleh suruh org pujuk amira..
> dia dah berserah & putus asa nampaknyaaa...

Masalah Azim :

* dia nak faten balik
* dia nak suruh org pujuk faten sambung balik ngan dia

Apa dah Jadi kat Azim :

* crazy... --'
* sygkan faten gilerrr
* tak putus asa lagii...

------------------------------------------------------------
nak tolong x.... bagi idea ehhh nanti... o.o
kayy byeee ~ wsalam...

Photobucket Miss Him
★ 22:41 │ (0) angels

Assalamualaikum...[for muslim]

hai!

baru buat blog.... asma' buatkan!pandai kan?
haha!sumenya asma buat tapi tulis nih tak laaa....
TERIMA KASIH ASMA'! YOU ARE THE BEST!
nak tahu tak kifah ngan ariff nih dapat baik semulaaaa <3
YEAY~ alhamdulillah,dia bagi hadiah and surat...

Sweet ayat dalam surat tu ... (cry) hadiah? ^.^ hehe secret !
Dia ngan kifah balekkkk~ tapi kitorang Susah nak berjumpa..
sabarjeee---hari jumaat smalam kifa jumpa dia kat kuarters tapi kejap..
ALOHHH..
i miss him....dh la cuti skolah amenda nak jumpa kan?
naseb je kalau terserempak ..

tapi takpe he always in my heart and mind insyallah.
okay-- tu jelahhh ade mase nati kifah update lagi ok?
last word assalamualaikum + bye ..




Photobucket I'm new ^^
★ 22:17 │ (0) angels
Assalamu'alaikum. I'm new here :D This blog was edited by Miss AppleFruity. Follow me!

Photobucket
|