Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Miss Him
Friday, 9 November 2012 ★ 22:41 │ (0) angels

Assalamualaikum...[for muslim]

hai!

baru buat blog.... asma' buatkan!pandai kan?
haha!sumenya asma buat tapi tulis nih tak laaa....
TERIMA KASIH ASMA'! YOU ARE THE BEST!
nak tahu tak kifah ngan ariff nih dapat baik semulaaaa <3
YEAY~ alhamdulillah,dia bagi hadiah and surat...

Sweet ayat dalam surat tu ... (cry) hadiah? ^.^ hehe secret !
Dia ngan kifah balekkkk~ tapi kitorang Susah nak berjumpa..
sabarjeee---hari jumaat smalam kifa jumpa dia kat kuarters tapi kejap..
ALOHHH..
i miss him....dh la cuti skolah amenda nak jumpa kan?
naseb je kalau terserempak ..

tapi takpe he always in my heart and mind insyallah.
okay-- tu jelahhh ade mase nati kifah update lagi ok?
last word assalamualaikum + bye ..




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Details of me
me me me me me me me me me me me me me me me

I am NurAkifah and this is my blog, it's mine. I'm a cheerful girl. I like to make people laugh. This was edited by my friend, Miss Apple :) Thanks for visiting my blog okay? don't forget to follow! ,i'm sorry for any mistake in my updates.. Let me see your smile? Okay Cute haha!smile always.. you got the beatiful smile !
Links and Credits
^^

Blogskin: nurul ain
Layout: (c) sweet.m!sery
Re-edited: nurul ain
Icons from: reviviscent
Resources: sea shells
My FACEBOOK: NurAkifah

Miss Him
Friday, 9 November 2012 ★ 22:41 │ (0) angels

Assalamualaikum...[for muslim]

hai!

baru buat blog.... asma' buatkan!pandai kan?
haha!sumenya asma buat tapi tulis nih tak laaa....
TERIMA KASIH ASMA'! YOU ARE THE BEST!
nak tahu tak kifah ngan ariff nih dapat baik semulaaaa <3
YEAY~ alhamdulillah,dia bagi hadiah and surat...

Sweet ayat dalam surat tu ... (cry) hadiah? ^.^ hehe secret !
Dia ngan kifah balekkkk~ tapi kitorang Susah nak berjumpa..
sabarjeee---hari jumaat smalam kifa jumpa dia kat kuarters tapi kejap..
ALOHHH..
i miss him....dh la cuti skolah amenda nak jumpa kan?
naseb je kalau terserempak ..

tapi takpe he always in my heart and mind insyallah.
okay-- tu jelahhh ade mase nati kifah update lagi ok?
last word assalamualaikum + bye ..




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST